Klebelsberg Veronika

Várlak szeretettel a Nagyvárad térnél a Belső Barlangban!

  • 1096 Budapest, Mihálkovics utca 4. (a Nagyvárad térnél)

Heti rendszerességgel tudtok velem gyakorolni:

  • Csütörtök: 19.00-20.30-ig

Masszázsra, és egyéni jógára is a csütörtöki napra lehet bejelentkezni.


Telefon: 30/633-0221

Intuitív mozgás és masszázsterápia

Fizikai testünk egészségét, energetikai állapotunkat nagyban befolyásolják a környezetből érkező behatások. Nem mindegy, hogy hogyan kezeljük ezeket. Hagyjuk hogy felgyűljenek, elhatalmasodjanak rajtunk, vagy megtanulunk bánni velük. Ebben kívánok segítséget nyújtani masszázzsal, energetikai tisztítással, mozgás- és energiagyakorlatokkal, értő odafordulással, figyelemmel.

Tapasztalom, hogy masszázzsal, energetikai tisztítással szépen be lehet indítani tisztulási folyamatokat, feloldani blokkokat, fontos azonban, hogy ezeket a változásokat fenn is tudjuk tartani, akár a fizikai kimozdulások szintjén, akár a lelki blokkok kezelésénél. Ebben nyújtanak segítséget a jóga, és más keleti mozgásformák, egészségmegőrző rendszerek (tajcsi, csikung) gyakorlatai.


Jóga: a fiatalság örök forrása

A jóga számomra nem csak testmozgás, hanem  életmód, ami nemhogy elválasztana a mindennapi életemtől, hanem szebbé, örömtelibbé, és könnyedebbé teszi azt.

Belső figyelemre, önmagam tiszteletére tanít.

Mint testmozgás nagyon hatásos és kíméletes, mivel nem csak a testi erőkifejtésen alapszik. Segít egyensúlyba hozni testet és lelket, segít átalakítani hétköznapi mozgásformáinkat.

Hozzásegít ahhoz, hogy minél inkább a középpontunkban legyünk, beleálljunk saját erőnkbe, felvállaljuk a felelősséget saját életünkért.

HangJóga Veronikával

"amikor a hangtálak finom rezgéseivel mozdulunk"

Klebelsberg Veronika jógaóráját ötvözzük a hangfürdőn használt hangszerek - Peter Hess® terápiás hangtálak, tibeti hangtálak, kalimba, koshi, tingsha, óceándob, és egyéb intuitív- és effekt hangszerek -  finom rezgéseivel. Hol a zene alkalmazkodik a mozgáshoz, hol pedig a mozgás a zenéhez, de mindenképpen kiegészítik és erősítik egymást és a hatásukat. 

A HangJógát azért keltettük életre, hogy a hangokkal segítsük a résztvevőknek a testük, a tudatuk és a lelkük egyesítését. A kikapcsolódás, a belső nyugalom, a belső béke, az öngyógyító folyamatok beindításának elősegítésére az alkalmat egy rövid hangfürdővel zárjuk.

A Belső Barlangban tartunk hangjógát havi egy alkalommal vasárnap.

1096 Budapest, Mihálkovics utca 4. (a Nagyvárad térnél)

A pontos dátumokat megtalálod az Alkalmak és az Órarend menüpontokban.

 .