Fehérvári Balázs
Bemutatkozom

Engedd meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam!

Végzettségemet tekintve filozófus (ELTE-BTK) és filozófiatanár (ELTE-PPK) vagyok. Mivel zenész családba születtem, már kiskorom óta a hangok világában éreztem igazán otthonosan magam. Ma is zenélek, legkedvesebb hangszerem a zongora, melyet szoktam is használni ráhangolódásképp a hangmasszázsra.

Polgári foglalkozásom levéltári könyvkötő. De a szabadidőm egy részében feleségem segítségével naplókat, emlékkönyveket, fotóalbumokat is készítek. A könyvkötészet különleges, ritka szakma, amiben azonban hiányolom az emberekkel való munkát, mások segítését. Ezért kezdtem el a zenével, a hangokkal való terápia lehetőségével is foglalkozni.

A hangmasszázzsal 2014-ben találkoztam, és azonnal megszerettem. 2016-ban vizsgáztam a Peter Hess Akadémián. Mesterem Radnai Zsuzsanna, aki a Peter Hess módszer magyarországi képviselője.

Hangfürdőket 2016 óta tartok több helyszínen Budapesten. A hangfürdőknél nagy segítségemre van gyönyörű feleségem, Fehérvári Elvira.

Maradék kevés időmben történeteket, meséket írok, melyekből hamarosan meg is fogunk jelentetni egy szívemnek régóta kedves történetet egy kisfiúról, akinek régóta dédelgetett álma talán végre valóra válhat.

 .