Írd be ide a címet
Ide leíró szöveget írhatsz be.
 

Írd be az oldal címét

A hangfürdőkön olyan helyekre vezetlek el téged, ahol megtalálhatod azt, amit keresel. 

A hangtálak búgása, éneklése, a gong ősi ereje, a különböző hangulatkeltő hangszerek mind-mind egy célt szolgálnak: téged lebegtetni, megutaztatni.Lazító, nyugtató hangfürdő a gong, különböző hangtálak, és egyéb intuitív hangszerek segítségével


Utazz velem!

Utazz velem a gong, a hangtálak, és különleges hangszereim segítségével a boldogságod, nyugalmad, személyes kiteljesedésed felé!Hangtálak

Hangfürdőim során sokféle hangtálat használok, Peter Hess által kifejlesztett terápiás tálakat, tibeti és nepáli kézzel kovácsolt, és gépi megmunkálású többfémes, bronz és alumínium tálakat egyaránt.Gong

Nagy segítségemre van egy hetven centiméter átmérőjű gyönyörű tamtam gong, melynek átható rezgései éppúgy képesek elaltatni, mint felébreszteni a hallgatóságot.


Egyéb hangszerek

Tingsa, koshi, kalimba, óceándob, doromb, maracas, béka, ősmorajlás shaker...

Csak hogy néhányat felsoroljak az általam használt effekt-hangszerekből.Mi is az a hangfürdő

Az ember életében vannak könnyebb és nehezebb időszakok. Van, amikor úgy érezzük, hogy minden ellenünk van, van, amikor úgy, hogy minden bennünket támogat.

Ami egészen bizonyos, ha nyugodtak, kiegyensúlyozottak, "békések" vagyunk, akkor valahogy minden könnyebb - a lelkünk, a testünk, a dolgaink alakulása.
A hangfürdő során a Peter Hess hangtálak és a többi hangszer (pl. tibeti hangtálak, gong, keretes dob, kalimba, koshi, tingsha...) hangjának hatására a testünk, az elménk lecsendesedik, relaxált állapotba kerül, ezáltal nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válunk. Ezzel a lecsendesedéssel a lelki blokkok, feszültségek felszínre kerülhetnek, melyek oldódásával a testi blokkok, feszültségek is oldódnak, beindítva a test öngyógyító folyamatait. A hangszerek rezgéseit a test könnyen átveszi, így az egész szervezetben erőteljes folyamatokat indítanak el. Mindenkire másként hatnak ezek a rezgések, hiszen mindenki más-más hangulatot, érzelmeket, problémákat hoz egy-egy hangfürdőre.
Az általános tapasztalat, hogy a résztvevők a hangfürdő végére megnyugszanak, mind érzelmeikben, mind gondolataikban "lecsendesednek" - hiszen a rezgések hatására lazulnak a hipertónusos izmok, a légzés kiegyensúlyozottá, szabályossá válik. Sokak meditatív állapotba kerülnek, mások úgy érzik, végtelen nyugalom járja át őket, megint másokat pedig elöntenek az érzelmek.
A hangfürdő során a vendégek - egymás zavarása nélkül - pokrócon, polifómon, stb. fekszenek, számukra kényelmes ruhában, helyzetben, egy kellemes, hangulatos helyiségben.
A hangfürdőt vezető hangmasszőr - az adott alkalomra szóló, előre felépített tematika szerint - megszólaltatja a hangszereket és teret enged a rezgéseknek. A hangfürdők felépítését, a megszólítandó hangszereket, sorrendjüket, az esetleges szövegeket, énekhangokat a hangmasszőr határozza meg.
A vendégek feladata a kikapcsolódás, az, hogy megengedjék maguknak a pihenést (elsődlegesen oly módon, hogy a hangfürdő időtartamára “felfüggesztik elméjük gondolkodó funkcióját”) , és rábízzák magukat a hangokra, rezgésekre.


Technikai információk

A hangfürdő menetéről tudni érdemes, hogy maga a hangfürdő 30-45 perces - melyet megelőz pár percnyi “megérkezés, ráhangolódás”. A hangfürdőt követő kötetlen beszélgetés keretében van lehetőség a tapasztalatokat, élményeket “megosztani”.

A hangfürdő során a vendégek - egymás zavarása nélkül - pokrócon, polifómon, stb. fekszenek, számukra kényelmes ruhában, helyzetben, egy kellemes, hangulatos helyiségben.

Általánosságban elmondható, hogy a hangfürdő különösen ajánlott:
- a mindennapi stressz okozta feszültségek, energiablokkok oldására,
- a stressz okozta magas vérnyomás normalizálására,
- a stressz okozta izomfájdalmak, izomgörcsök, fejfájás enyhítésére, megszüntetésére,
- a pszichés, mentális, fizikai fáradtság esetén,
- alvási nehézségek esetén,
- koncentrációs zavarok leküzdésére,
- a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítására,
- betegségek megelőzésére, egészségmegőrzésre.

Hangsúlyozottan ellenjavallt a hangfürdő:
- alacsony vérnyomás esetén,
- asztma esetén,
- szívritmuszavarok (pl. pacemaker) esetén,
- akut migrénes rohamok esetén,
- zavart realitásérzékkel kapcsolatos betegségek (kényszerképzetek, hallucinációk pl. pszichózisnál) esetén, alkoholos befolyásoltság vagy tudatmódosító szer hatása alatt,
- erős depresszió esetén,
- pánikbetegség esetén,
- diagnosztizált daganatos megbetegedések esetén,
- akut, lázas, gyulladásos állapotban,
- fertőző betegség esetén,
- várandósság első 3 hónapjában.
Kérem, hogy amennyiben az ellenjavallatokat átolvasva kérdése merül fel (akár az éppen aktuális fizikai vagy pszichés problémája kapcsán), azt már a bejelentkezésekor tegye fel, hogy mind az Ön, mind a csoport védelme érdekében, a biztonságérzet megteremtésekor a megfelelő módon tudjak eljárni!


Felhívom figyelmét, hogy a mély, ellazult állapot következtében a hangfürdőt követően előfordulhat:
- vérnyomáscsökkenés,
- vércukorszint változás,
- hőérzet csökkenés (úgy mint a végtagok hőmérsékletének változása),
- pulzus változás,
- az átlagostól eltérő - emelkedett, vagy mélyen felkavaró - lelki állapot,
amely hatások kikerülése érdekében - és azért, hogy a hangfürdő ki tudja fejteni jótékony hatását - mindenképpen javasolt után sok folyadékot fogyasztani (lehetőség szerint vizet, ásványvizet), illetve némi időt pihenésre fordítani.


Kérem a kedves Vendégeket a kezdési időpont pontos betartására, tekintettel arra, hogy a hangfürdő kezdési időpontját követően már nem tudunk senkit sem beengedni!Csoportos hangfürdők

A csoportos hangfürdőn többedmagaddal fekszel polifómon pokróccal betakarva egy kisebb vagy nagyobb teremben, és úgy élvezed a hangokat, rezgéseket. Minél hamarabb érkezel, annál jobb helyet foglalhatsz magadnak!

Jelenleg három helyszínen tartunk csoportos hangfürdőket:

 • The Shift (Budapest, Andrássy út 35. 2. emelet 12.)
 • Belső Barlang (Budapest, Mihálkovics utca 4., a Nagyvárad térnél)
 • Ráday utca (Budapest, bejelentkezés szükséges)
 • Hold21 Női Játszótér (1132 Budapest, Visegrádi u. 21.)
 • Van Egy Hely (1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11 fsz. 1.) 
 • FényMag Központ (Budapest, 6. kerület, Podmaniczky utca 6.)

A csoportos hangfürdők ára: 2000 Ft
Páros hangfürdő

A páros hangfürdő remek alkalom arra, hogy ketten összehangolódjatok.

Jöhetnek párok, testvérek, és szülő is gyermekével.

A hangfürdőt a Ráday utcában, vagy igény szerint (az utazási költség megtérítésével) a ti otthonotokban tartom.

A páros hangfürdő ára: 3000 Ft/fő
Egyéni hangfürdő

Az egyéni hangfürdő az egyik legkülönlegesebb alkalmunk.

Ilyenkor egyedül rád figyelünk, kizárólag a te igényeidnek, személyiségednek, pillanatnyi lelkiállapotodnak megfelelően alakítjuk ki a hangfürdőt. Nem kell igazodnod senkihez, akkor jössz, amikor neked jó.

Az alkalmat egy személyes beszélgetés előz meg, ahol tisztázzuk, mit is szeretnél, vagy mit nem szeretnél, és én ennek alapján állítom össze, hogy milyen is legyen ez a Te hangfürdőd. Megválaszthatod az időtartamot, a hangszereket, azok arányát, sorrendjét, és a relaxációs részeket is közösen alakíthatjuk ki.

Igény esetén (az utazási költség megtérítésével) a helyszínt is te adhatod meg, vagyis az egyéni hangfürdőt tarthatjuk akár a te otthonodban is.

Exkluzív ajándéknak is kitűnő!

Az egyéni hangfürdő ára: 5000 Ft
Információk a hangfürdőről


 • Főleg a téli időszakban készülj úgy, hogy a hangfürdő alatt a tested lehűlhet, ezért hozz kényelmes, meleg ruhát!
 • Hangfürdő előtt, és főleg utána igyál sokat, hogy a testedet valóban átmoshassák, megtisztíthassák a rezgések, hogy a méregtelenítő folyamatok elérjék céljukat!


Csoportos hangfürdők:

 • 2000 Ft
 • Polifómot és takarót, igény esetén párnát igyekszünk biztosítani mindenkinek, de ha tudsz, hozz nyugodtan magaddal sajátot!
 • The Shift (Budapest, Andrássy út 35. 2. emelet 12.) - minden kedden 20-21
 • Belső Barlang (Budapest, Mihálkovics utca 4., a Nagyvárad térnél) - kéthetente szerdán 18-19
 • Ráday utca (Budapest, bejelentkezés szükséges) - minden pénteken 19-20

Páros hangfürdők:

 • 3000 Ft/fő (tehát 6000 Ft/alkalom kettőtöknek)
 • Ráday utca (Budapest, bejelentkezés szükséges)

Egyéni hangfürdők:

 • 5000 Ft/fő
 • Ráday utca (Budapest, bejelentkezés szükséges)
Árak

Csoportos hangfürdő: 2000 Ft/fő/alkalom

Páros hangfürdő: 3000 Ft/fő/alkalom

Egyéni hangfürdő: 5000 Ft/fő/alkalom

A páros és az egyéni hangfürdőket szívesen megtartom az otthonodban is, vagy az általad óhajtott helyen, ehhez csak azt kérem, hogy az utazási költséget (beleértve az időt is), térítsd meg nekem! Előre is köszönöm, ha megtisztelsz a bizalmaddal!

VéleményekSzerelem

2017. márc. 8., Nincsenek hozzászólások  

Balázs már a hangmasszőr tanfolyamok elvégzése előtt tartott nekem "hangfürdőt", amiket elmondhatatlanul megkedveltem. 
Amikor felmerült, hogy "itt az ideje elvégezni a hangfürdős tanfolyamot" izgatottan vártam, hogy ismét "kísérleti -házi- nyúllá" avanzsáljak.... :)

Tudom, érzem, érzékelem, hogy ez nála nemcsak adomány... érzék... ösztön... képesség... és nem utolsó sorban szerelem. 
Az általa használt hangszerekből előcsalogatott hangokkal egy egészen másik nyugalmi szintre, dimenzióba repít - az esetek többségében úgy, hogy képes vagyok a legintenzívebb gongszóló alatt is aludni :) :)

Mindenkinek csak ajánlani tudom - akárcsak a hangmasszázst!!!!


ElviraLebegés

2017. márc. 8., Nincsenek hozzászólások  
Csodás volt,felemelő, feltöltött.   A 9 évesemnek is nagyon tetszett, neki lebegés élménye volt, ajánlani tudom mindenkinek Balázst és Elvirát!  
Köszönjük szépen! 


Meli és Jázmin

Lecsendesít

2017. márc. 6., Nincsenek hozzászólások  

A hangfürdő iránt eleinte fenntartással viseltettem, mert nagyon-nagy kedvelője vagyok a hangmasszázsnak, ami rengeteget segített rajtam.
Kiderült, hogy a hangfürdő, az valami teljesen más. A Balázs által előcsalt hangok, a használt hangszerek olyan tökéletesen kiegészítik egymást, hogy egyszerűen csodálatos hatással vannak rám. Szinte hihetetlen, hogy milyen érzéseket vált ki az ember lelkében, gondolataiban. 
"Túlpörgetve" érkeztem és segített lecsendesedni, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek. Rám nagyon jó hatással volt és nagyon sokat segített.
Csak azt tudom mondani: Fiúk, Lányok! Gyertek, próbáljátok ki! És a hangmasszázst is!!!


Ljuba
Bal oldali blokk

Itt a bal oldalon feltüntetendő szöveget adhatod meg. Egy hasonló tartalomblokk látható a jobb oldalon is.

Jobb oldali blokk

Itt a jobb oldalon feltüntetendő szöveget adhatod meg. Egy hasonló tartalomblokk látható a bal oldalon is.

Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .