Katalin napi minivásár és hangfürdő

2017. november 25. szombat - Sárkánykuckó (bejelentkezés szükséges)


Október végén egy kicsit (három nap erejéig) elvonultunk, hogy csak magunkkal és egymással foglalkozzunk, hiszen egy nagyon-nagyon tevékeny és igen fárasztó időszakot tudhatunk magunk mögött. Személy szerint, ha a három nap három hónappá változott volna hirtelen, azt sem bántam volna.

Az ősz csodás színeivel, illataival, esőjével és napsütésével feltöltekezve kezdtünk neki a novemberi programok megtervezésének.
Rájöttünk, hogy most nem érezzük a “hívást” megjelenéseink egyik kedves színhelyéről sem, hanem most szeretnénk “otthon maradni”. Így tehát elhatároztuk, hogy a Sárkánykuckóba bekuckózva lesznek novemberben a hangfürdők.

Nem csinálunk titkot abból, hogy a Mesterségek Ünnepén kívül nem nagyon járunk vásározni, mert a vásározás költségeit (helypénz, extra jutalék, áramdíj, takarítási költség és még sok-sok fantázianéven megjeleníthető tétel) nem tudjuk kifizetni. Ennek az a legfőbb oka, hogy nem akarjuk a vevőinkre áthárítani a vásározás költségeit, azzal, hogy megemeljük az árainkat - márpedig akkor pedig nincsen miből fedezni azokat.

Viszont nagyon szeretünk beszélni, beszélgetni a könyveinkről, megmutogatni őket, látni, ahogy megtalálják a gazdájukat.

Úgyhogy most azt találtuk ki, hogy november 25-én - Katalin napján - csinálunk egy saját, mini kézműves vásárt, ahol az általunk készített könyveket, határidőnaplókat, fotóalbumokat bárki megtekintheti, megveheti.

Ez alkalommal betekintést is engedünk Könyvműhelyünk műhelytitkaiba, nagy örömmel megmutatunk szerszámokat, eszközöket, a könyvkötés különböző fázisait, az általunk használt alapanyagokat is meg lehet nézni, meg lehet fogni.
Ha valaki szeretne rendelni (például a közelgő karácsonyra) könyvet, határidőnaplót, fotóalbumot, akkor arra is lesz lehetőség, hogy személyesen válogassuk össze a vásznat, oromszegőt, könyvjelzőt, díszítőelemeket hozzá.

Mindezt pedig egy kicsit “nem vásárosan”, elvégre a Sárkánykuckóban lesz a minivásár, és házi pogácsa és meleg tea mellett lesz lehetőség beszélgetni.Ha már egy ilyen - messze nem szokványos - “minivásárt” tartunk, akkor viszont az estet sem zárhatjuk szokványosan, ezért a vásár végén egy nagyon kellemes, a kikapcsolódást és a feltöltődést segítő hangfürdőt fogunk tartani nektek.

A hangfürdőn való részvétel 2'000 Ft/fő.
De azért, hogy megköszönjük az aznapi könyv, határidőnapló, fotóalbum vásárlást, kétféle ajándékkal szeretnénk kedveskedni.

  • 4'000 Ft feletti vásárlás esetén vendégünk vagy az esti hangfürdőre,
  • továbbá 15'000 Ft feletti vásárlás esetén 50% kedvezményt kapsz az egyalkalmas egyéni hangmasszázs árából (amit 2018. január 25-ig tudsz igénybe venni).


Nagyon-nagy szeretettel várunk mindenkit egy kötetlen minivásárra, hogy a Könyvműhelyünk, a portékáink iránt érdeklődőknek megmutassuk a mi kis világunkat!


Fehérvári Elvira meghívója a vásárra

 .