K 237 - Levendulatündér


Ár: 17'500 Ft

Méret: 16*22 cm

Lapok: 176 fehér oldal


Ez a könyv nemcsak a maga nemében különlegesség. A könyv francia-betáblázással készült, azaz külön készült a gerince és hátsó táblája, melyet finom tapintású, halványlila bőr fed. A gerincet 4 db borda díszíti. A könyv első táblája vászonborítású, melyre akrilfestékkel festettünk egy képet. A képhez 3D technikát is alkalmaztunk. 

A hintázó levendulatündér egy csodákkal teli világba varázsol bennünket. Szárnyait, ruháját sok-sok csillám, strassz díszíti, de az ezüstszálon lógó hintáját tartó fa is sötét strasszokkal díszített. Magas fényű lakkréteggel fedtük.
Hófehér csipke kötözővel csukhatjuk be a könyvet.
További érdekessége, hogy 2 db könyvjelzője van, az egyik levendula árnyalatú selyemszaténszalag, a másik pedig rózsaszín árnyalatú organzaszalag. Az ekrü tónusú, előzék még inkább hozzájárul a könyv sajátságos megjelenéséhez.

Hagyományos könyvkötészeti módszerrel készült, gömbölyített a gerince - a tartósság és a könnyebb használhatóság érdekében.

A családi történetek őrzőjének, titokkönyvnek, emlékkönyvnek, gondolatőrzőnek, útikönyvnek, ajándéknak kiváló választás.  .