Balázs írói blogja
Meseregény alkotás, teremtés

Üdvözöllek a világomban!

Mindig is szerettem a meséket. Varázslatos gyermekkorom volt. Tele sárkányokkal, tündérekkel, varázslatos tárgyakkal és zenével, rengeteg zenével. Mindegyik tevékenységemmel azt a varázslatot próbálom átadni, azt a csodákkal teli világot mások elé tárni, amit gyermekkoromban megtapasztaltam, amiben gyermekként részem lehetett. A legegyértelműbben pedig magával az írással, rajzolással tudom eléd tárni azt, ami bennem lakozik. Hogy mihez kezdesz vele, az már a te dolgod...


Kövesd nyomon a meseregény megszületését!

Egy meseregényt írok, és rajzolok, melyben emberek, varázslók, tündérek és boszorkányok küzdenek az álmaikért, a boldogságukért és egymásért.

Mennyiben különbözik az én világom másokétól?

  • Ezt majd te fogod megítélni.
  • Amit én igyekszem nyújtani, az a türelem, szeretet, érzékenység és békére törekvés.

Írói blogomat egy alkotóknak létrehozott támogatói rendszer (Patreon.com) keretén belül vezetem, ahova feltöltök mindenki számára elérhető bejegyzéseket, és olyan exkluzív tartalmakat is, amikkel a támogatóimnak kívánok kedveskedni.


Látogasd meg írói oldalamat!

Segíts az alkotásban!

A Patreon segítségével tudsz támogatni abban, hogy szavakkal és képekkel papírra vethessem azt a varázslatos világot, amit egészen apró korom óta érlelek magamban!


Mi is ez a Patreon?

  • Itt osztom meg veled a regényalkotással kapcsolatos szöveges, képes, videós bejegyzéseimet.
  • És ezen az oldalon keresztül tudsz engem támogatni is.
  • A támogatás mértéke tőled függ. Nekem már a havi 1 dollár (1 kg kenyér ára) is segítség.
  • Minél nagyobb összeget tudsz az ügyem támogatására szánni, én annál több ajándékkal igyekszem meghálálni neked ezt a segítséget. Az ajándéklistákat folyamatosan bővítem.


Látogasd meg írói oldalamat!

 .